Via Humana Uitvaartverzorging met Hart en Ziel

Via Humana Uitvaartverzorging met Hart en ZielOnder de naam Via Humana Uitvaartverzorging werken enkele zelfstandige uitvaartverzorgers samen. Onze regio is met name de Noord-West Veluwe en de aangrenzende gebieden in Overijssel en Flevoland, maar op verzoek werken we door heel Nederland. Ook als u elders een verzekering hebt, kunnen wij u helpen. U heeft namelijk de vrije keuze wie uw uitvaart verzorgt, en ook hoe u dat hebben wilt.

Bij Via Humana vinden we het belangrijk om de nabestaanden zo goed mogelijk te begeleiden in de dagen rondom het laatste afscheid van hun dierbare. We vinden dat we als uitvaartverzorger meer kunnen doen dan alleen een passende begrafenis of crematie verzorgen. Dat meer is met name alles wat nodig is voor de nabestaanden om zo goed mogelijk afscheid te kunnen nemen, en zo ook de best mogelijke start van hun rouwproces te hebben. Dat proces is moeilijk genoeg. Een goed afscheid is daarom extra belangrijk.

Tegelijk vinden we dat veel uitvaarten nodeloos duur zijn. We zijn ervan overtuigd dat een uitvaart met meer aandacht verzorgd kan worden, en dat dat tegen lagere kosten kan. Inmiddels is dat in de praktijk bewezen. Veel nabestaanden hebben hun dank uitgesproken voor de wijze waarop de uitvaartverzorgers van Via Humana hun hebben begeleid. En vaak horen we de verbazing omdat de einddeclaratie zo meevalt.

Kijkt u gerust rond op onze site. Of bel of mail een van onze uitvaartverzorgers voor meer informatie of een gesprek. Vanzelfsprekend is dat geheel vrijblijvend, en zonder kosten.

Wilt u een gratis informatiepakket? Stuur een mail naar info@viahumana.nl met uw naam en adres. U krijgt het informatiepakket dan per post toegezonden.

Via Humana Uitvaartverzorging. Omdat liefde niet ophoudt, waar het leven eindigt.

Bij overlijden

Meld een overlijden direct op 06 132 45 132

Contact

Via Humana Uitvaartverzorging
is 24 uur per dag,
7 dagen per week
bereikbaar op
06 132 45 132

email: uitvaart@viahumana.nl

Postbus 499
8070 AL Nunspeet

Smithstraat 28 Nunspeet

Meer contactinformatie
Keurmerk Eerlijke Uitvaarten
Netwerk
© Via Humana Uitvaartverzorging - Tel. 06 132 45 132 - Postbus 499 - 8070 AL Nunspeet - uitvaart@viahumana.nl