Uitvaart video

Het komt regelmatig voor dat goede vrienden of intimi de uitvaart helaas niet bij kunnen wonen. En er gebeurt zoveel op de dag van de uitvaart, dat we ons grote delen ervan vaak niet kunnen herinneren. In het verdriet van het moment gaat er zoveel langs je heen. Om daarin tegemoet te komen zijn er verschillende mogelijkheden die de techniek ons biedt. Zo kan er een uitvaart video gemaakt worden, of een uitvaart fotoreportage. Ook is het vaak mogelijk om mensen via een besloten internetverbinding mee te laten kijken.

De uitvaart video en de uitvaart fotoreportage zijn bovendien een kostbare herinnering. Met een foto of video reportage hebben nabestaanden de mogelijkheid om wanneer ze maar willen, terug te kijken op de dag van de uitvaart. Dit is een waardevolle aanvulling in het rouwproces en het afscheid. Het terugzien helpt om alles een plek te geven.

De mensen waar Via Humana mee samenwerkt voor het maken van een uitvaart video of foto reportage, zijn ingetogen, bescheiden en onopvallend aanwezig. Bouwend op hun jarenlange ervaring werken ze respectvol en zorgen ze voor kwaliteit, terwijl ze haast onopgemerkt de opnames maken.  Wat zij doen en waar zij wel of geen opnames maken, wordt altijd vooraf met u overlegd. Video’s worden geleverd in HD kwaliteit.

Hieronder een korte impressie van een uitvaart video, zoals die in maart 2015 gemaakt is.

Vanzelfsprekend overleggen we graag met u over uw wensen en de mogelijkheden.

Bij overlijden

Meld een overlijden direct op 06 132 45 132

Contact

Via Humana Uitvaartverzorging
is 24 uur per dag,
7 dagen per week
bereikbaar op
06 132 45 132

email: uitvaart@viahumana.nl

Postbus 499
8070 AL Nunspeet

Smithstraat 28 Nunspeet

Meer contactinformatie
Keurmerk Eerlijke Uitvaarten
Netwerk
© Via Humana Uitvaartverzorging - Tel. 06 132 45 132 - Postbus 499 - 8070 AL Nunspeet - uitvaart@viahumana.nl