Predicaat Eerlijke Uitvaarten

Met gepaste trots maken we bekend dat Via Humana als enige in de regio het predicaat “Eerlijke Uitvaarten” heeft verworven.

Vertrouwen

Op het moment dat u met het overlijden geconfronteerd wordt van iemand van wie u heel veel houdt, stort uw wereld even in. Op dat moment wilt u iemand naast u hebben staan die u helemaal kunt vertrouwen. Iemand die professioneel, met kennis van zaken, integer en betrouwbaar u terzijde staat in de moeilijkste dagen van uw leven. Een uitvaartverzorger met het Eerlijke Uitvaarten-predicaat is iemand die u helemaal kunt vertrouwen.

Via Humana is zo’n uitvaartverzorger. En daarom mogen we dit predicaat voeren.

Harry Haandrikman van Eerlijke Uitvaarten
en Dirk Timmer van Via Humana

Transparant

In tegenstelling tot wat gebruikelijk is, rekent een uitvaartverzorger met het Eerlijke Uitvaarten predicaat één tarief voor zijn of haar complete dienstverlening. Al het andere dat wordt ingekocht voor de uitvaart van uw dierbare wordt 1-op-1 doorberekend. Dus zonder marges, toeslagen, winstopslag of hoe dat ook genoemd wordt.

Kortom, de kist, de kaarten, bloemen, de koeling, schaarwagen, vervoer, alles tegen de inkoopprijzen van de uitvaartverzorger. Anders heeft de uitvaartverzorger immers belangen bij uw keuzes.

Op verzoek kan de uitvaartverzorger zijn inkoopfacturen ook laten zien. Dat is transparant, dat is eerlijk.

Kernwaarden

Open en integere wijze van zaken doen

Onze kernwaarden zijn:

Eerlijk
Eerlijk staat bij ons voor de open en integere wijze van zaken doen met elkaar.

Transparant
In heel ons handelen en communiceren streven we naar optimale transparantie. Duidelijkheid over wie we zijn, wat en hoe we iets doen en wat iets kost.

Samen
Iedere uitvaart moet de nabestaande een ‘samen’-gevoel geven. Zich bij de hand genomen voelen om met elkaar een mooie uitvaart neer te zetten. Dat betekent goed luisteren, invoelen en daadkrachtig zijn.
Samen betekent ook dat alle partners van Netwerk Eerlijke Uitvaarten elkaar helpen en bijstaan waar nodig en samenwerken om nog efficiënter te kunnen zijn.

Betrokken
Betrokken zijn betekent werken vanuit je hart. De belangen van de nabestaanden zien en zorgen dat deze zo goed mogelijk behartigd worden.

Het goede gevoel
Voor alle partijen moet het ‘goede gevoel’ leidend zijn. Voor de uitvaartverzorger het gevoel dat deze goed en op een eerlijke manier heeft kunnen helpen en voor de nabestaanden dat zij zich goed geholpen voelen. Zonder enig voorbehoud.

Bij overlijden

Meld een overlijden direct op 06 132 45 132

Contact

Via Humana Uitvaartverzorging
is 24 uur per dag,
7 dagen per week
bereikbaar op
06 132 45 132

email: uitvaart@viahumana.nl

Postbus 499
8070 AL Nunspeet

Smithstraat 28 Nunspeet

Meer contactinformatie
Keurmerk Eerlijke Uitvaarten
Netwerk
© Via Humana Uitvaartverzorging - Tel. 06 132 45 132 - Postbus 499 - 8070 AL Nunspeet - uitvaart@viahumana.nl