Nazorg

Onze ervaring heeft geleerd dat nabestaanden in veel gevallen een gesprek na de uitvaart op prijs stellen. Daar kunnen allerlei redenen voor zijn. Vaak zijn er nog vragen, soms van praktische aard. Of er is behoefte om meer te vertellen over de overledene of over hoe het nu gaat met de achtergebleven geliefden. Of de wens bestaat om samen herinneringen aan de dag van de uitvaart op te halen. Voor dat alles en meer geven we graag de gelegenheid in een nazorg gesprek.

NazorgDaarom bieden we altijd een nagesprek aan, meestal ongeveer twee weken na de dag van de uitvaart. In dat gesprek kunt u uw vragen en verhalen aan ons kwijt.  Vanuit onze kennis en ervaring en vanuit ons netwerk kunnen we u op weg helpen met de stappen die u gaat zetten na het overlijden van uw dierbare. Of het nu gaat om praktische dingen als instanties waar u mee te maken krijgt, administratieve afhandeling, of een grafmonument of asverstrooiing. Of dat u vragen heeft over de rouwverwerking.

Ook laten we een boekje achter, dat een wegwijzer wil zijn bij de praktische zaken na een overlijden. Dit toegankelijk geschreven boekje geeft een goed overzicht van de taken die op de schouders rusten van de nabestaanden. Het geeft ook richtlijnen om een en ander zo eenvoudig mogelijk af te handelen.

Voor wie dat wenst, is er een vergelijkbaar boekje rond het thema rouwverwerking. En heeft u na het nazorg gesprek nog behoefte aan verdere gesprekken, administratieve of andersoortige hulp, dan kunnen we vanuit ons uitgebreide netwerk u verder verwijzen.

Bij overlijden

Meld een overlijden direct op 06 132 45 132

Contact

Via Humana Uitvaartverzorging
is 24 uur per dag,
7 dagen per week
bereikbaar op
06 132 45 132

email: uitvaart@viahumana.nl

Postbus 499
8070 AL Nunspeet

Smithstraat 28 Nunspeet

Meer contactinformatie
Keurmerk Eerlijke Uitvaarten
Netwerk
© Via Humana Uitvaartverzorging - Tel. 06 132 45 132 - Postbus 499 - 8070 AL Nunspeet - uitvaart@viahumana.nl