Meer Aandacht. Minder Kosten.

Er is veel te doen over de tarieven van uitvaartverzorgers. Met enige regelmaat duiken berichten op over wat er verdiend wordt, bijvoorbeeld op de kist. Het is dan ook begrijpelijk dat u inzicht wilt in de te verwachten kosten. Kosten, die voor dezelfde uitvaart toch erg uiteen kunnen lopen, afhankelijk van de uitvaartverzorger.

Bij Via Humana betaalt u minder, en kunt u precies zien wat iets kost. Wij werken zonder de gebruikelijke verborgen provisiekosten en dus zonder te verdienen op zaken zoals de kist, het drukwerk, noem maar op. Het resultaat is dat u bij ons voor dezelfde uitvaart algauw 20% minder betaalt. En vergeleken met de grote landelijke organisaties loopt die besparing nog veel verder op.

Via Humana zorgt voor helderheid in kosten.  Zodra uw wensen besproken zijn wordt er een begroting gemaakt. Daardoor krijgt u een goed inzicht in de kosten van de uitvaart, en dat geeft u meer grip. Nog voor de uitvaart plaatsvindt weet u wat u kunt verwachten. Dat inzicht geeft u meteen de ruimte om nog het een en ander bij te stellen, mocht u dat willen. En het zorgt ook dat u na de uitvaart niet zomaar voor verrassingen komt te staan.

Meer Aandacht. Minder Kosten.Via Humana werkt daarbij met een transparante prijsstructuur. Het is de gewoonte dat de uitvaartondernemer niet alleen zijn uitvaarttarief in rekening brengt, maar ook een verborgen toeslag berekent over de zaken die er verder aan te pas komen. Van alle bedragen weet u dan dus niet welk deel voor de uitvaartondernemer is, en welk deel echt voor bijvoorbeeld de kist, het drukwerk of de advertentie is. Bij Via Humana is dat nadrukkelijk niet het geval. Als uitvaartverzorger vinden we het belangrijk dat we u dat aanbieden wat het meest passend is, en verder niets. Doordat we zonder dit soort verborgen toeslagen werken, werken we ook zonder gebonden te zijn aan bepaalde leveranciers. Dat geeft ons de mogelijkheid om beter en tegen een lagere prijs in uw wensen te voorzien.

Deze manier van werken zorgt voor meer helderheid over de kosten van de begrafenis of crematie, en het verlaagt de kosten terwijl de dienstverlening verbeterd wordt. Tegelijk zorgt de persoonlijke benadering van Via Humana voor een uitvaart die recht doet aan de wensen van u als familie en nabestaanden, en aan de overledene.

Wilt u meer inzicht in de mogelijkheden en de kosten van de uitvaart? Vraag een kosteloos en vrijblijvend voorgesprek met ons aan.

Hoe kan dat?

Voor Dirk Timmer met Via Humana Uitvaartverzorging begon heeft hij eerst onderzocht hoe nabestaanden met meer aandacht begeleid kunnen worden, en tegelijk de tarieven lager kunnen zijn. Zijn conclusie was dat een andere manier van ondernemen het mogelijk moest maken om alle tijd te hebben voor een goede begeleiding van de nabestaanden, gecombineerd met het verzorgen van een passende en persoonlijke uitvaart, en dat tegelijk tegen een beduidend lagere prijs. Inmiddels heeft deze werkwijze zich bewezen. Vandaar: “Meer Aandacht. Minder Kosten.

Bij overlijden

Meld een overlijden direct op 06 132 45 132

Contact

Via Humana Uitvaartverzorging
is 24 uur per dag,
7 dagen per week
bereikbaar op
06 132 45 132

email: uitvaart@viahumana.nl

Postbus 499
8070 AL Nunspeet

Smithstraat 28 Nunspeet

Meer contactinformatie
Keurmerk Eerlijke Uitvaarten
Netwerk
© Via Humana Uitvaartverzorging - Tel. 06 132 45 132 - Postbus 499 - 8070 AL Nunspeet - uitvaart@viahumana.nl