Via Humana Afscheidshuis

Van 31 mei tot 25 juni 2016 was er in Nunspeet aan de Dorpsstraat 16 een tijdelijk informatiepunt. Onder de naam ‘Via Humana Afscheidshuis’ boden we daar laagdrempelige en vrijblijvende informatie over alles rondom de uitvaart.

Op deze pagina kunt u binnenkort een virtuele tour door het Afscheidshuis verwachten. Houdt deze pagina in de gaten!

AfscheidshuisDoor er een kijkje te nemen wordt u beter ge├»nformeerd over dat wat er bij een uitvaart komt kijken. Dat helpt om bewuste keuzes te maken. U kunt het gratis boekje ‘Uitvaartwensen’ verkrijgen dat u zelf kunt invullen. Dat zorgt niet alleen dat uw uitvaart verloopt zoals u dat wenst, het zorgt ook dat uw nabestaanden weten wat u wilt en daar geen vragen over hoeven te hebben.

In het Afscheidshuis was veel informatie te vinden over het laatste afscheid, en alles wat daarbij te pas kan komen. Ook was er een uitvaartverzorger aanwezig, aan wie u uw vragen kon stellen.

Omdat een intens verdrietig afscheid, tegelijk ook mooi kan zijn, en een kostbare herinnering. Daarom heeft Via Humana in dit Afscheidshuis iets laten zien van de vele en vaak eenvoudige manieren, waarop de uitvaart zo’n kostbare herinnering aan het afscheid van uw dierbare kan worden.

Het tijdelijke Via Humana Afscheidshuis bevond zich aan de Dorpsstraat te Nunspeet, als pop-up store in de voormalige stomerij.

Bij overlijden

Meld een overlijden direct op 06 132 45 132

Contact

Via Humana Uitvaartverzorging
is 24 uur per dag,
7 dagen per week
bereikbaar op
06 132 45 132

email: uitvaart@viahumana.nl

Postbus 499
8070 AL Nunspeet

Smithstraat 28 Nunspeet

Meer contactinformatie
Keurmerk Eerlijke Uitvaarten
Netwerk
© Via Humana Uitvaartverzorging - Tel. 06 132 45 132 - Postbus 499 - 8070 AL Nunspeet - uitvaart@viahumana.nl