De betrokken begrafenisondernemer voor Elspeet: Via Humana

Zoekt u een begrafenisondernemer in Elspeet, Nunspeet, Elburg of Harderwijk die oog en oor heeft voor een persoonlijke aanpak en die zich betrokken voelt en met u mee wil denken? Via Humana is de begrafenisondernemer voor de regio Elspeet die u dan goed kan begeleiden in de verzorging van de uitvaart.

De begrafenisondernemer voor de regio Elspeet, Nunspeet, Elburg en Harderwijk

U kunt ervoor kiezen om de overledene in de buurt van Elspeet te begraven, zoals het woord begrafenisondernemer al doet vermoeden, maar u kunt ook kiezen voor een crematie in Apeldoorn, Lelystad, Zwolle of Amersfoort terwijl de uitvaart verder in Elspeet of in een andere plaats van uw voorkeur verzorgd wordt. Wij bieden u alle mogelijkheden en zullen u zoveel mogelijk ontzorgen door een luisterend oor te bieden en met uw vragen en wensen als uitgangspunt de uitvaart te verzorgen. Alles geheel in overleg met u.

Contact opnemen met de begrafenisondernemer

Een vrijblijvend en kosteloos voorgesprek kunt u per mail of telefonisch bij ons aanvragen via uitvaart@viahumana.nl of 06 132 45 132

Kosten van de Begrafenis

Over de kosten van de begrafenis wordt vaak liever niet gesproken. Toch geven we u graag inzicht, zonder dat u meteen het gesprek met ons aan hoeft te gaan. Vul onze kostencalculator in en krijg vrijblijvend inzicht in de gunstige tarieven die we bij Via Humana hanteren.

Bij overlijden

Meld een overlijden direct op 06 132 45 132

Contact

Via Humana Uitvaartverzorging
is 24 uur per dag,
7 dagen per week
bereikbaar op
06 132 45 132

email: uitvaart@viahumana.nl

Postbus 499
8070 AL Nunspeet

Smithstraat 28 Nunspeet

Meer contactinformatie
Keurmerk Eerlijke Uitvaarten
Netwerk
© Via Humana Uitvaartverzorging - Tel. 06 132 45 132 - Postbus 499 - 8070 AL Nunspeet - uitvaart@viahumana.nl