Bereken zelf de kosten van een uitvaart

Begin

0$

Dank u voor het invullen. Indien u een email adres of telefoonnummer hebt achtergelaten, nemen wij contact met u op.

Afscheid & Condoleance


Voor de een is de keuze voor een afscheidslocatie voor de hand liggend, voor een ander niet.

In het geval van een kerkelijke uitvaart zal het vaak een kerk of de aula van het crematorium zijn. Steeds vaker zien we - zowel bij kerkelijke als bij niet-kerkelijke uitvaarten - dat er gekozen wordt voor een andere locatie die beter past bij de persoon van de overledene. Dat kan van alles zijn: de huiskamer of bij mooi weer de tuin van de eigen woning, een kantine van een sportvereniging, een hotel of restaurant, een ruimte in het bedrijf dat de overledene ooit heeft opgericht, of wat u maar verder zelf kunt bedenken.

Steeds vaker is de gelegenheid voor een condoleance na afloop van de uitvaart, maar het kan ook op een apart moment - meestal de avond voor de uitvaart, maar soms nog eerder. Bij een condoleance na afloop is deze vaak informeel, maar ook de formele condoleance is heel gebruikelijk.

Aangezien er veel mogelijk is en de tarieven kunnen variëren, sommige zelfs per seizoen, zijn onderstaande voorbeelden een gemiddelde.

Maak een keuze, voordat u verder gaat

Koffietafel - of iets anders?

Koffie met cake, het wordt nog vaak genoemd. En het kan nog steeds. Evenals een broodmaaltijd: koffie en thee of soep, met belegde broodjes.

Steeds vaker wordt er iets anders gekozen. En dat kan alles zijn wat in de horeca verkrijgbaar is, mogelijkheden te over. Zolang het past bij de overledene, de nabestaanden en het budget, is elke keuze een goede keuze. Gezien de variatie in mogelijke prijzen is dat echter niet opgenomen in deze calculator.

De getoonde kosten zijn een gemiddelde, en mede afhankelijk van de gekozen locatie.


Met [item-853_value] personen een [item-850_value] kost gemiddeld [item-854_price]

Maak een keuze, voordat u verder gaat

Rouw- en Staatsievervoer

Rouwvervoer is de naam voor het overbrengen van een overledene van de ene locatie naar de andere. Voor de laatste reis gebruiken we een andere naam, namelijk staatsievervoer.

Het rouwvervoer wordt gewoonlijk gedaan met een zwarte of een grijze rouwauto.

Voor het staatsievervoer staat een uitgebreide keuze ter beschikking, van dezelfde zwarte of grijze rouwauto via de witte rouwauto, de paardenkoets in wit, grijs of zwart, tot de loopkoets, speciale touringcars waarin nabestaanden met de overledene dezelfde reis maken, motoren met een speciale zijspan, oldtimer rouwauto's en fietsen in verschillende vormen. Andere kleuren rouwauto's zijn ook mogelijk. Ook wordt steeds vaker een eigen voertuig gebruikt, en dat is wettelijk toegestaan. Wat de keuze ook is, het moet passend en kloppend zijn voor de overledene en zijn of haar nabestaanden.

Hieronder worden enkele mogelijkheden van de vele genoemd. Staat uw wens er niet bij? Vraag het de uitvaartverzorger van Via Humana.

Hoe wordt het vervoer geteld? Elke overbrenging telt éénmaal. Bijvoorbeeld, iemand moet eerst van het ziekenhuis waar hij is overleden naar het thuisadres omdat hij daar wordt opgebaard. Dat is de eerste maal dat er rouwvervoer plaatsvindt. Een paar dagen later moet hij worden overgebracht naar het rouwcentrum waar de condoleance is. Dat is de tweede maal dat er rouwvervoer plaatsvindt. De dag daarna moet de overledene van het rouwcentrum naar de locatie van de afscheidsdienst gebracht worden, bijvoorbeeld een kerk. Dat is de eerste maal dat staatsievervoer plaatsvindt. Na afloop van de plechtigheid wordt de overledene naar de begraafplaats gebracht. Dat is dan de tweede maal dat staatsievervoer plaatsvindt. Vindt de afscheidsdienst plaats in een aula op dezelfde begraafplaats waar iemand begraven wordt, dan is er maar een keer staatsievervoer nodig. Zo ook wanneer de afscheidsdienst plaatsvindt in de aula van een crematorium: ook dan volstaat eenmaal staatsievervoer.Nabestaanden kunnen het laatste staatsievervoer volgen met de eigen auto, of met een volgauto.


De kosten voor het rouwvervoer binnen de regio bedragen [item-843_price]

De kosten voor het staatsievervoer binnen de regio bedragen [item-845_price]

De kosten voor een rouwtouringcar worden begroot op [item-845_price] ongeacht het aantal kilometers.

De kosten voor [item-848_value] stuks [item-844_value] binnen de regio bedragen [item-847_price]

Maak een keuze, voordat u verder gaat

De crematie

Op het moment zijn er in de regio vier crematoria met een - afhankelijk van de verkeersdrukte en precieze plaats van vertrek - vergelijkbare reistijd. Het staat u geheel vrij zelf een keuze te maken welk crematorium uw voorkeur heeft, en dat mag dus ook een crematorium elders zijn. De tarieven van en de mogelijkheden bij de verschillende crematoria kunnen uiteenlopen. Alle getoonde tarieven zijn op basis van de tarieflijsten januari 2018, prijswijzigingen voorbehouden.

Uw keuze bij dit crematorium kost  [item-822_price] inclusief eventueel gewenste geluids- of video-opname en uitzending via internet, en inclusief asbewaring.


Het crematorium Amersfoort maakt onderdeel uit van de gemeentelijke begraafplaats "Rusthof", dat buiten de spits vanaf de A28 eenvoudig te bereiken is. Bijzonder aan dit crematorium is dat het het enige niet-commerciële crematorium in de regio is. Dat leidt onder andere tot meer mogelijkheden en gunstiger tarieven.

Indien de grote aula gebruikt wordt, zijn een eenvoudige video-opname op USB, en de mogelijkheid om via een besloten internet kanaal elders ter wereld mee te kijken met de dienst in de aula, standaard inbegrepen zonder meerprijs. In de kleine aula krijgt u standaard een audio-opname.

Uw keuze bij dit crematorium kost  [item-822_price] inclusief de verplichte asbewaring.


Het crematorium Amersfoort maakt onderdeel uit van de gemeentelijke begraafplaats "Rusthof", dat buiten de spits vanaf de A28 eenvoudig te bereiken is. Bijzonder aan dit crematorium is dat het het enige niet-commerciële crematorium in de regio is. Dat leidt onder andere tot meer mogelijkheden en gunstiger tarieven.

Uw keuze bij dit crematorium kost [item-823_price] exclusief consumpties en exclusief geluids- of video-opname of uitzending via internet.
De toeslag voor de gekozen geluids- of video-opname of internet-uitzending bedraagt [item-826_price].


Het Monuta crematorium "Heidehof" is gevestigd op de begraafplaats met dezelfde naam, in het bos bij Ugchelen onder de rook van Apeldoorn. De route ernaartoe kan leiden over de Veluwe, wat het tot een mooie laatste reis kan maken.

Opnames van de dienst in de aula en de mogelijkheid om via een besloten internet kanaal elders ter wereld mee te kijken met de dienst in de aula zijn tegen meerprijs mogelijk.

Desgewenst kan, in plaats van aula en koffiekamer, gebruik gemaakt worden van het Paviljoen. Dit staat elders op de begraafplaats en kent veel daglicht doordat het grotendeels van glas is gemaakt. De technische faciliteiten zijn er echter beperkt.

Uw keuze bij dit crematorium kost [item-825_price] exclusief consumpties (tenzij anders vermeld) en exclusief geluids- of video-opname of uitzending via internet.
De toeslag voor de gekozen geluids- of video-opname of internet-uitzending bedraagt [item-829_price].


Het Yardenhuis van Lelystad, voorheen Crematorium en Uitvaartcentrum Ölandhorst, ligt in een rustig bos aan de rand van Lelystad. De ruimtes bieden een prachtig uitzicht op het park.

Opnames op CD of DVD zijn er tegen meerprijs mogelijk.

Dit crematorium brengt geen extra kosten in rekening voor de verplichte asbewaring van tenminste 30 dagen.


Uw keuze bij dit crematorium kost [item-830_price] exclusief consumpties en exclusief exclusief geluids- of video-opname of uitzending via internet.
De toeslag voor de gekozen geluids- of video-opname of internet-uitzending bedraagt [item-831_price].
Boven deze kosten komen de kosten voor de wettelijk verplichte asbewaring, [item-833_price].


Crematorium Kranenburg is gesitueerd op de gelijknamige begraafplaats te Zwolle Noord, op het vroegere ‘Landgoed Kranenburg’.

Opnames op CD of DVD zijn er tegen meerprijs mogelijk.

Dit crematorium brengt een toeslag van [item-833_price] in rekening voor de verplichte asbewaring van tenminste 30 dagen.


U bent vrij in de keuze van het crematorium. Er kunnen vele redenen zijn om gebruik te maken van een ander crematorium, iets dat van situatie tot situatie verschilt en dat ieder voor zich het best kan bepalen.


In verband met de zeer uiteenlopende mogelijkheden en tarieven wordt in deze berekening daar een stelpost voor opgenomen ter grootte van [item-834_price].

Maak een keuze, voordat u verder gaat

Begrafenis

De meeste begraafplaatsen in Nederland zijn gemeentelijk. Dat wil echter niet zeggen dat de mogelijkheden en de tarieven vergelijkbaar zijn, integendeel.

Bij een aantal begraafplaatsen is een aula aanwezig. Deze kan van de gemeente zijn, maar ook van een uitvaartorganisatie. Het aantal genodigden waarvoor plaats is in zo'n aula kan verschillen.

Het tarief voor begraven [item-809_value] in de gemeente Nunspeet bedraagt [item-809_price].

Het tarief voor begraven [item-808_value] in de gemeente Elburg bedraagt [item-808_price].

De tarieven, de mogelijkheden en de voorwaarden kunnen per gemeente ver uiteen lopen. Informeer vrijblijvend bij Via Humana, of vraag de betreffende gemeente naar wat voor u van toepassing is.

Het tarief voor begraven [item-815_value] in de gemeente Oldebroek bedraagt [item-815_price].

Het tarief voor begraven [item-805_value] in de gemeente Harderwijk bedraagt [item-805_price].

Het tarief voor begraven [item-817_value] in de gemeente Dronten bedraagt [item-817_price].

Maak een keuze, voordat u verder gaat

Rouwadvertentie

Om een overlijden algemeen bekend te maken kan een rouwadvertentie geplaatst worden. Vaak wordt gedacht dat het plaatsen van een rouwadvertentie goedkoper is dan kaarten versturen. Dat is gewoonlijk niet het geval. Bovendien is de vraag of allen waarvan de nabestaanden willen dat zij op de hoogte gesteld worden, de betreffende advertentie wel te zien krijgen. Anderzijds is het wel een middel om mensen te bereiken die bij de nabestaanden niet bekend zijn maar die de overledene wel gekend hebben.

Bij de onderstaande keuzemogelijkheden is uitgegaan van gemiddelde afmetingen van advertenties, en gemiddelde tarieven van kranten. De werkelijke tarieven kunnen uiteenlopen.

Een gemiddelde [item-802_value] wordt begroot op [item-802_price].
De provisie die Via Humana krijgt van de uitgever, is hierbij als korting in de prijs verwerkt.

Maak een keuze, voordat u verder gaat

Rouwstukken

Een rouwstuk  kan eenvoudigweg een mooie bos bloemen zijn, maar ook een krans of een speciaal gemaakt bloemstuk. In veel gevallen worden er linten aan gemaakt, met een vrij te kiezen tekst.

Gezien de grote keuze die er is, staan hieronder slechts enkele prijsvoorbeelden.

[item-799_value] wordt begroot op [item-799_price]. De provisie die Via Humana krijgt van de leverancier, is hierbij als korting in de prijs verwerkt.

Maak een keuze, voordat u verder gaat

Rouwkaart

Rouwkaarten en rouwbrieven zijn al eeuwenoud. Was het eerst een handgeschreven brief, later kwam de gedrukte rouwbrief op speciaal wit papier met een zwarte of een grijze rouwrand. En het is nog steeds mogelijk een dergelijke rouwbrief te kiezen.

Er is daarnaast een vrije keuze aan rouwkaarten, die in zwart/wit maar ook in kleur gedrukt kunnen worden. Dat geeft de mogelijkheid op de voorkant, de binnenkant en de achterzijde van de kaart afbeeldingen naar wens af te drukken. Kaarten kunnen vierkant zijn of rechthoekig, liggend of staand, en ongevouwen, dubbelgevouwen of in het midden openend. De kleur van de onbedrukte kaart is meestal biotop (off-white crème) of wit. Andere kleuren, vormen en vouwwijzen zijn ook mogelijk. Het belangrijkste is dat er een passende envelop voor is.

PostNl stelt bijzondere eisen aan rouwpost, waaronder het gebruik van speciale postzegels en verzamelenveloppen. De uitvaartverzorgers van Via Humana weten daar alles van en zorgen dat het voor elkaar komt.

Kaarten kunnen tevens in digitale vorm via e-mail verzonden worden, of op social media worden geplaatst. De mensen van Via Humana zullen u desgewenst daarin adviseren en begeleiden.


De begrote kosten van [item-796_value] stuks [item-794_value] inclusief opmaak, druk en enveloppen bedragen [item-797_price].
De provisie die Via Humana krijgt van de drukkerij/uitgeverij, is hierbij als korting in de prijs verwerkt.

Maak een keuze, voordat u verder gaat

Begraven of Cremeren

De eerste keuze betreft altijd de vraag of het een begrafenis of een crematie betreft. De wet op de lijkbezorging zegt dat we daarin de wil van de overledene, indien deze bekend is, zoveel mogelijk moeten respecteren.

Maak een keuze, voordat u verder gaat

Verzorging van de uitvaart


Vanaf het moment dat een overlijden wordt gemeld bij Via Humana tot na de uitvaart, worden de nabestaanden begeleid door de mensen van Via Humana. Of het nu een kleine, een eenvoudige, een grote of een bijzondere uitvaart is, wij nemen u zorgen uit handen en regelen wat nodig is voor u. Bij dat alles krijgt u te maken met één uitvaartverzorger, met wie u alles bespreekt en die uw vaste aanspreekpunt is.

Zo spoedig mogelijk na het bespreken van de wensen krijgen de nabestaanden een begroting. U weet daardoor direct wat u kunt verwachten, en kunt dan eventueel nog een en ander aanpassen, bijvoorbeeld omdat de kosten zo meevallen.

Het basistarief wordt vastgesteld afhankelijk van het soort uitvaart. Want elke uitvaart is maatwerk, waardoor het basistarief uiteen kan lopen. Met dit tarief wordt een aantal vaste kosten en het werk van de uitvaartverzorger vergoed. Hoewel het gebruikelijk is daarnaast ook te verdienen aan andere zaken zoals de kist, het drukwerk, de advertenties en de bloemen, gebeurt dat bij Via Humana nadrukkelijk niet. U zult dan ook zien dat wij u daarvoor minder in rekening brengen.

Op grond van door u verstrekte gegevens worden de kosten van de uitvaartverzorging door Via Humana vooralsnog begroot op [item-791_price].

Maak een keuze, voordat u verder gaat

Zelf de kosten van een uitvaart berekenen

Met deze calculator krijgt u inzicht in wat een uitvaart bij Via Humana kan kosten. Nu is elke uitvaart anders, en bij Via Humana is elke uitvaart maatwerk. Bovendien zijn er bij een aantal keuzes zoveel mogelijkheden, dat de aangegeven kosten gemiddelden betreffen. Deze berekening is dan ook vrijblijvend, voor een offerte kunt u altijd contact met ons opnemen: 065 112 33 33 of info@viahumana.nl. Voor deze calculator worden de tarieven gehanteerd van januari 2021.

Linksboven ziet u een groene ballon. Deze toont bij elke stap wat de kosten tot dan toe zijn.

In de laatste stap krijgt u een gedetailleerd overzicht van de diverse kosten, verbonden aan de door u gemaakte keuzes.

Met de groene knop 'Verder' gaat u naar de volgende stap. U kunt natuurlijk ook altijd een stap terug, of opnieuw beginnen.


Meer Aandacht. Minder kosten.


Via Humana - uitvaartverzorging met hart en ziel


Maak een keuze, voordat u verder gaat

Vragen of contact?

Als u hieronder uw email adres invult, krijgt u de gespecificeerde kostenberekening toegestuurd per e-mail.


Maar wellicht wilt u een offerte of heeft u specifieke vragen. Vermeld in dat geval hieronder uw e-mail adres of telefoonnummer en uw vraag, en een medewerker van Via Humana neemt dan vrijblijvend contact met u op.


Maak een keuze, voordat u verder gaat

Opbaring

Opbaren kan op verschillende plaatsen, en op verschillende manieren.

▪  Bij het opbaren in rouwcentra of opbaarkamers wordt gewoonlijk gebruik gemaakt van koeling.

▪  Bij een opbaring thuis of op de kamer in de zorginstelling is koelen eveneens mogelijk, maar in plaats van koelen is de eenvoudige of lichte balseming ook een mogelijkheid. Daarbij wordt een biologisch afbreekbare, licht conserverende vloeistof in het lichaam ingebracht. De eenvoudige balseming kan gewoonlijk thuis plaatsvinden, en heeft als voordelen dat de overledene niet zo koud wordt, dat er geen koeling gebruikt hoeft te worden, en dat gewoonlijk de kist op de dag van de uitvaart nog geopend kan zijn - ook bij warm weer of in een warme omgeving. De officiële naam voor de eenvoudige balseming is thanatopraxie. In veel westerse landen is deze balseming gebruikelijker dan koeling. De eenvoudige balseming werkt ongeveer tien dagen. De kosten van de balseming zijn door een aantal bijkomende voordelen praktisch gelijk aan die van gekoeld opbaren, zeker wanneer de opbaring langer dan een dag of vijf duurt.

Opbaren is ook mogelijk op andere eigen locaties. Zo wordt er bijvoorbeeld soms een tijdelijke rouwkamer in een deel van het woonhuis ingericht. Of wordt er gekozen voor opbaren in een tuinhuisje in de eigen tuin. Er is teveel mogelijk om op te noemen. Informeer bij Via Humana naar de bij u passende mogelijkheden.

Voor de opbaring plaats kan vinden, krijgt de overledene de laatste verzorging. Dat staat bij velen bekend als "afleggen".  Afhankelijk van waar iemand overlijdt kan dat bijvoorbeeld gedaan worden door medewerkers van de uitvaartverzorger, van een ziekenhuis, van een verzorgingsinstelling of van een hospice. Maar de familie mag het ook zelf doen, waarbij de mensen van Via Humana u desgewenst kunnen begeleiden.

Bij een gemiddelde duur van de opbaring is de kostenindicatie van [item-776_value]: [item-776_price]

Bij een balseming zijn de kosten van de opbaring thuis [item-776_price] ongeacht de duur van de opbaring.

Bij een balseming zijn de kosten van de opbaring thuis [item-776_price] ongeacht de duur van de opbaring.

De laatste verzorging door Via Humana is inbegrepen bij de eenvoudige balseming. Indien de familie wil helpen bij de laatste verzorging is dat vanzelfsprekend zeker mogelijk.


Bij een gemiddelde duur van de opbaring is de kostenindicatie van [item-776_value]: [item-776_price]
Hierbij komen nog de kosten van het stroomverbruik van de koelapparatuur. Vanzelfsprekend worden die niet door de uitvaartverzorger in rekening gebracht, maar door het energiebedrijf.

Maak een keuze, voordat u verder gaat

Uitvaartkist

De keuzemogelijkheden voor rouwkisten nemen steeds toe. Naast de eenvoudige houten kisten komen er ook steeds vaker kisten die doen denken aan de natuur, en kisten van andere materialen zoals gevlochten bamboe of gevlochten riet. Er zijn ook zacht beklede kisten, die aan de buitenzijde omtrokken zijn met een zachte stof. Kisten van spaanplaat maken steeds vaker plaats voor kisten van populierenhout, dat lichter is en beter is voor de natuur en voor de ontbinding.

Verder bestaat er ook de mogelijkheid te kiezen voor een wade. De overledene wordt dan in een ruime doek gewikkeld, en op een baar gelegd. Tijdens de opbaring kan het bovenste deel van de doek opengeslagen worden, zodat er afscheid genomen kan worden van de herkenbare overledene. Dat is in die zin vergelijkbaar met het hebben van een open kist.

Het is niet noodzakelijk een kist of wade af te nemen van de uitvaartverzorger. Zo wordt bijvoorbeeld soms de kist of de wade gemaakt door familie of vrienden. In zo'n geval zullen we u graag vertellen aan welke eisen dit moet voldoen.

Kostenindicatie voor [item-772_value]: [item-772_price]

Bij gebruik van een wade is in het algemeen ook een draagbaar of opbaarplank nodig. Het is mogelijk zelf voor een wade en/of een baar te zorgen.

De uitvaartverzorgers van Via Humana informeren u graag over de mogelijkheden.

Maak een keuze, voordat u verder gaat

Overige kosten
Maak een keuze, voordat u verder gaat

Afscheid & Condoleance


Voor de een is de keuze voor een afscheidslocatie voor de hand liggend, voor een ander niet.

In het geval van een kerkelijke uitvaart zal het vaak een kerk of een aula zijn. Steeds vaker zien we - zowel bij kerkelijke als bij niet-kerkelijke uitvaarten - dat er gekozen wordt voor een andere locatie die beter past bij de persoon van de overledene. Dat kan van alles zijn: de huiskamer of bij mooi weer de tuin van de eigen woning, een kantine van een sportvereniging, een hotel of restaurant, een ruimte in het bedrijf dat de overledene ooit heeft opgericht, of wat u maar verder zelf kunt bedenken.

Steeds vaker is de gelegenheid voor een condoleance na afloop van de uitvaart, maar het kan ook voorafgaand aan de dienst, of op een apart moment - meestal de avond voor de uitvaart, maar soms nog eerder.

Aangezien er veel mogelijk is en de tarieven kunnen variëren, sommige zelfs per seizoen, zijn onderstaande voorbeelden een gemiddelde.

Maak een keuze, voordat u verder gaat

Blokkeer terugkeer


Maak een keuze, voordat u verder gaat

Beeld- en geluidsopnamen

Een belangrijk woord bij het laatste afscheid is "herinnering". Omdat herinneringen zo behulpzaam zijn bij het rouwen. Maar veel mensen kunnen zich later belangrijke details van een uitvaart niet meer herinneren. Er gaat op zo'n dag gewoon heel veel langs je heen. Dat is bijzonder jammer, want juist deze details maken het afscheid persoonlijk en spelen een belangrijke rol in het rouwproces.

Velen zijn bekend met de geluidsopname van de afscheidsdienst. Op die manier kan later teruggehoord worden wat er allemaal gezegd is over de geliefde waarvan afscheid is genomen, en dat maakt het een waardevolle opname. Als op de afscheidslocatie geen geluidsopname gemaakt kan worden, kan Via Humana daar alsnog voor zorgen.

In veel aula's kan daarnaast een eenvoudige video opname gemaakt worden. Deze opname met beperkte middelen toont zeker niet alles van de afscheidsdienst, maar is toch een waardevolle aanvulling op de geluidsopname.

Steeds vaker zien we bij de uitvaart een gespecialiseerde fotograaf, vaak samen met een al even gespecialiseerde videograaf. De kracht van goede afscheidsfoto's is dat ze u kunnen helpen om te herinneren en opnieuw te beleven. Het is een beeldverhaal waarin het afscheid van de overledene centraal staat en herinneringen en sfeer vastgelegd worden. De wijze waarop dat gebeurt is aan u. Foto’s geven troost en steun, en vormen een mogelijkheid om met anderen je verdriet en gemis te delen. Vaak horen we: “gelukkig hebben we de foto’s nog.”

Een goede afscheidsvideo geeft u de mogelijkheid de dag, of dat deel ervan dat u vast hebt laten leggen, opnieuw te volgen. Het beginpunt en het eindpunt van de opname bepaalt u zelf. Als u later terugkijkt hoort u niet alleen de spreker, maar u ziet ook zijn gezicht en wat daaruit spreekt. Daarnaast kan de video waardevol zijn voor kleine kinderen als ze later opgroeien, en voor mensen die er onverhoopt niet bij konden zijn.

Voor mensen die er niet bij kunnen zijn biedt een live-stream de mogelijkheid om via een besloten internet-kanaal de plechtigheid direct mee te maken. Als goede vrienden of naaste familie bijvoorbeeld in het ziekenhuis ligt of in verre oorden verblijft, kan men zo toch direct bij de afscheidsdienst betrokken zijn.

In de aula's van crematorium Amersfoort is een geluidsopname kostenloos inbegrepen.

In de grote aula van crematorium Amersfoort is ook de video-opname en de live uitzending via internet kostenloos.

Bij de crematoria zijn de mogelijkheden en tarieven per crematorium aangegeven.

Daarnaast bestaat de mogelijkheid van een professionele video-reportage. Uw voorkeuren daarvoor kunt u hieronder kenbaar maken.

In de aula's van crematorium Amersfoort is een geluidsopname kostenloos inbegrepen. In de grote aula is ook de eenvoudige video-opname en de live uitzending via internet kostenloos inbegrepen.

De kostenindicatie voor een [item-860_value] bedraagt [item-860_price]. Afhankelijk van de exacte wensen kunnen de kosten variëren.

De kostenindicatie voor een [item-865_value] bedraagt [item-865_price]. Afhankelijk van de exacte wensen kunnen de kosten variëren.

De kostenindicatie voor een [item-862_value] bedraagt [item-862_price]. Afhankelijk van de exacte wensen kunnen de kosten variëren.

Maak een keuze, voordat u verder gaat

De kosten van de uitvaart

De verwachte kosten van deze uitvaart zijn:

Specificatie

Onderdeel Uw keuze Aantal Kosten
BTW
Kostenindicatie

U kunt altijd een offerte aanvragen via info@viahumana.nl of bel 065 112 33 33

Voor deze calculator worden de tarieven gehanteerd zoals die begin januari 2021 bekend zijn.


Elke uitvaart is anders, en elke uitvaart is bij ons maatwerk. Daarom zijn sommige posten indicatief en kunnen aan deze berekening geen rechten worden ontleend. Een offerte kunt u aanvragen bij Via Humana, 065 112 33 33 of info@viahumana.nl

Bij overlijden

Meld een overlijden direct op 06 132 45 132

Contact

Via Humana Uitvaartverzorging
is 24 uur per dag,
7 dagen per week
bereikbaar op
06 132 45 132

email: uitvaart@viahumana.nl

Postbus 499
8070 AL Nunspeet

Smithstraat 28 Nunspeet

Meer contactinformatie
Keurmerk Eerlijke Uitvaarten
Netwerk
© Via Humana Uitvaartverzorging - Tel. 06 132 45 132 - Postbus 499 - 8070 AL Nunspeet - uitvaart@viahumana.nl