Een begrafenis in Elspeet verzorgd door Via Humana

Helderheid - de KostenEen begrafenis is persoonlijk en dat begrijpen wij bij Via Humana maar al te goed. U als nabestaande wilt dat de begrafenis van uw dierbare zo verzorgd mogelijk wordt, maar vaak zijn er ook nog andere familieleden en vrienden die een mening hebben over de begrafenis.

Een begrafenis in de buurt van Elspeet regelen

U wilt graag een begrafenis in Elspeet, Nunspeet of Harderwijk? Via Humana kan u helpen bij het maken van de keuzes. Wij zijn een kleine uitvaartonderneming en dus een overzichtelijke organisatie. Wij staan als uitvaartverzorger open voor elke persoonlijke wens voor de begrafenis ongeacht gezindte. Als u al weet waar de begrafenis moet plaatsvinden, bijvoorbeeld in Elspeet, dan leggen wij de contacten voor u.

Een verzorgde begrafenis

Onze grootste zorg is dat de begrafenis voldoet aan de wensen van zowel de overledene als de nabestaanden. In onze optiek is alles bespreekbaar en wij zullen de begrafenis in Elspeet dan ook in goed overleg tot in de puntjes voor u regelen.

Voor een vrijblijvend en kosteloos voorgesprek kunt u contact met ons opnemen: uitvaart@viahumana.nl of bel 06 132 45 132

Vraag een kosteloos en vrijblijvend voorgesprek met ons aan.

Bij overlijden

Meld een overlijden direct op 06 132 45 132

Contact

Via Humana Uitvaartverzorging
is 24 uur per dag,
7 dagen per week
bereikbaar op
06 132 45 132

email: uitvaart@viahumana.nl

Postbus 499
8070 AL Nunspeet

Smithstraat 28 Nunspeet

Meer contactinformatie
Keurmerk Eerlijke Uitvaarten
Netwerk
© Via Humana Uitvaartverzorging - Tel. 06 132 45 132 - Postbus 499 - 8070 AL Nunspeet - uitvaart@viahumana.nl